Over Sylvia Textor

Over Sylvia Textor

Sylvia wist al op jonge leeftijd dat zij binnen de gezondheidszorg wilde gaan werken. In 1997 besloot zij de opleiding HBO-Verpleegkunde te gaan studeren. Na deze opleiding is zij als verpleegkundige werkzaam geraakt binnen de geestelijke gezondheidszorg. Hierna was het voor Sylvia tijd om op zoek te gaan naar meer verdieping, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

foto-websiteIn 2003 begon haar inspiratie voor de oosterse leefwijze tijdens een reis door verschillende landen in Zuid-Oost Azie. Verwonderd over de grote verschillen met de Westerse gezondheidszorg, raakte zij steeds meer geïnteresseerd in de Oosterse geneeskunde. Ze merkte dat zij zichzelf op een andere manier wilde gaan ontwikkelen binnen de gezondheidszorg en vond dit in Chinese Geneeswijze. Dit heeft ertoe geleid dat zij besloot aan de Academie van Qing-Bai in Amsterdam te gaan studeren.

Tijdens haar opleiding raakte zij steeds meer overtuigd van de Chinese Geneeswijze. Na jaren van studie en ervaring opgedaan te hebben – waaronder het 2Peoples Hospital in Qingdao, China – besloot zij haar eigen Chinese Geneeswijze praktijk te beginnen. Sindsdien brengt Sylvia mensen met mentale en/of fysieke problemen weer in balans, met behulp van acupunctuur en tuina massage.

Beroepsvereniging NVA

NVA_Logo_CMYKSylvia Textor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Door mijn persoonlijk lidmaatschap van de NVA vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk, binnen een aanvullende verzekering.
Meer over de NVA »