Over Sylvia Textor

Over Sylvia Textor

Sylvia was op jonge leeftijd al werkzaam binnen de gezondheidszorg. In 1997 besloot zij de opleiding HBO-Verpleegkunde te gaan studeren. Na deze opleiding is zij als verpleegkundige werkzaam geraakt binnen de geestelijke gezondheidszorg. Hierna was het voor Sylvia tijd om op zoek te gaan naar meer verdieping, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

foto-websiteIn 2003 begon haar inspiratie voor de oosterse leefwijze tijdens een reis door verschillende landen in Zuid-Oost Azie. Verwonderd over de grote verschillen met de Westerse gezondheidszorg, raakte zij steeds meer geïnteresseerd in de Oosterse geneeskunde. Ze merkte dat zij zichzelf op een andere manier wilde gaan ontwikkelen binnen de gezondheidszorg en vond dit in Chinese Geneeswijze. Dit heeft ertoe geleid dat zij besloot aan de Academie van Qing-Bai in Amsterdam en Amersfoort te gaan studeren.

Tijdens haar opleiding raakte zij steeds meer overtuigd van de Chinese Geneeswijze. Na jaren van studie en ervaring opgedaan te hebben – waaronder het 2Peoples Hospital in Qingdao, China – besloot zij haar eigen praktijk te beginnen. Met veel voldoening behandelt Sylvia mensen door middel van acupunctuur, Tuina massagetherapie en andere aanvullende technieken.

Beroepsvereniging NVA

NVA_Logo_CMYKSylvia Textor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Door mijn persoonlijk lidmaatschap van de NVA vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk, binnen een aanvullende verzekering.
Meer over de NVA »